Καινούρια χρονιά, καινούριοι στόχοι
AND_6542
Στην κατηγορία: Oι Iστορίες Mου
3 Ιανουαρίου 2018 | 8:31 πμ
Ανανεώθηκε: 02-01-2018, 19:36:54

Το πρώτο post της χρονιάς θέλω να είναι γλυκό και αισιόδοξο. Ακριβώς όπως θα ήθελα να είναι και η χρονιά που μόλις άρχισε.

‘Ολες αυτές τις μέρες πηγαίναμε σε σπίτια συγγενών και φίλων, φορούσαμε τα πιο όμορφα μας ρούχα, γεμίζαμε με λάμψεις τα ρούχα και το μακιγιάζ μας για να βγούμε, είχαμε στο πρόσωπο μας ένα μεγάλο χαμόγελο. Υπήρχε χαρά και αισιοδοξία παντού, σαν κάτι ευχάριστο να περιμένουμε.  Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε λιγότερα πράγματα να σκεφτούμε, δεν έγιναν λιγότερα όσα καθημερινά μας προβληματίζουν, δεν άλλαξε ξαφνικά η καθημερινότητά μας. Αυτό που πραγματικά ήταν διαφορετικό είναι η διάθεση μας. Η διάθεση μας ήταν αυτή που μας έκανε να νιώθουμε όμορφα. Η αισιοδοξία έβγαινε από μέσα μας γιατί πιστέψαμε ότι  η αλλαγή της χρονιάς θα φέρει κι άλλες όμορφες αλλαγές.

Και το ευχάριστο είναι ότι αυτή η χρονιά και κάθε χρονιά μπορεί να φέρει όσες αλλαγές επιθυμούμε αρκεί  να το πιστέψουμε, να μάθουμε από τα λάθη μας, να μην κολλάμε στο παρελθόν, να βάλουμε στόχους, να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, να μην βολευόμαστε σε τίποτα που δεν μας ευχαριστεί, να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, να βάζουμε τα δυνατά μας, να κάνουμε θετικές σκέψεις, να πιστέψουμε  στον εαυτό μας.

Η ευχή μου για αυτή τη χρονιά είναι να κάνουμε μεγάλα όνειρα και να βάλουμε τα δυνατά μας για να γίνουν πραγματικότητα. Οι ζωές μας να γεμίσουν με πολλή πολλή αγάπη… γιατί μπορούμε… γιατί το αξίζουμε!!

Ποια είμαι
Anastasias World
Αναστασία Φωκά
Συμβουλευτική Ψυχολόγος
Ήρθε η ώρα να συστηθώ λοιπόν, είμαι η Αναστασία, ψυχολόγος, μαμά του Ερμή και της Ίριδας. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, αγαπώ να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου, να μαγειρεύω, να διαβάζω βιβλία, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Λατρεύω τα ταξίδια, το καλό κρασί, τις συζητήσεις και τις βόλτες με τις φίλες μου. Μέσα από αυτό το blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου και περιμένω να μου πείτε τις δικές σας.
ODD Sox Greece