Σχετικά με εμένα
Anastasias World

Αναστασία Φωκά
Ψυχοθεραπεύτρια – Well Being Coach

 

Σπούδασα Ψυχολογία (ΒΑ psychology) στο Αmerican College of Greece (Deree).

 Μεταπτυχιακές σπουδές MSc psychology στο Bolton University – Μεγάλη Βρετανία.

Έχω εκπαιδευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία στο κέντρο εκλεκτικής Συμβουλευτικής και έχω παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σχετικά με τις οικογενειακές σχέσεις και τα παιδιά.

Πτυχιούχος Coaching από το Athens Coaching Institute.

Έχω παρακολουθήσει σειρά μαθημάτων στο Penn university – positive psychology specialization- σχετικά με την ανθεκτικότητα, το κουράγιο (θάρρος), τις δυνάμεις και τα θετικά στοιχεία του εαυτού.

Έχω παρακολουθήσει σειρά μαθημάτων στο Yale university σχετικά με το well being.

‘Εχω παρακολουθήσει σειρά μαθημάτων στο Rice university σχετικά με το mindfulness.

Aσκώ από το 2008  το επάγγελμα της ψυχοθεραπεύτριας – Οικογενειακής Συμβούλου κι από το 2019 κάνω Coaching συνεδρίες για όσους θέλουν να θέσουν καινούριους στόχους, να σχεδιάσουν ένα πλάνο για την υλοποίηση τους, να πετύχουν την αλλαγή που επιθυμούν και να βιώσουν τη χαρά. 

‘Εχω συμμετάσχει σε εκπομπές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου για την ανάπτυξη θεμάτων που αφορούν την ψυχική υγεία, τις σχέσεις του ζευγαριού και της οικογένειας. Διατηρώ το δικό μου blog “anastasiasworld.gr” όπου αναλύω θέματα που αφορούν τη γυναίκα, το παιδί και την οικογένεια, καθώς επίσης δημοσιεύονται άρθρα μου στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

Ψυχοθεραπεία – Συμβουλευτική

Η συζήτηση με έναν ειδικό ψυχικής υγείας είναι ένα ταξίδι που οδηγεί στη συναισθηματική μας ωρίμανση, στην ψυχική μας ισορροπία, στην αγάπη του εαυτού και τη χαρά!!!

Η εκλεκτική συμβουλευτική ψυχοθεραπεία είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας στην οποία ο θεραπευτής χρησιμοποιεί περισσότερες από μια θεωριτικές προσεγγίσεις και τεχνικές για να βοηθήσει τις ανάγκες των πελατών. 

Well being Coaching

H συζήτηση με έναν επαγγελματία Coach βοηθά να καταλάβουμε τις ανάγκες μας και να εστιάσουμε στα θετικά σημεία του εαυτού μας. Να προσδιορίσουμε τους στόχους μας, να σχεδιάσουμε τα βήματα για την υλοποίηση τους και να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της καθημερινότητας  βελτιώνοντας την ευζωία μας.

 

 

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 13, χαλάνδρι

Tηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 6828116