Χριστουγεννιάτικος στολισμός, μια ευκαιρία να αλλάξουμε τη διάθεση μας
IMG_4650
Στην κατηγορία: Oι Iστορίες Mου
24 Νοεμβρίου 2017 | 9:14 πμ
Ανανεώθηκε: 24-11-2017, 11:10:14

Εμείς στολίσαμε, όπως κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Νοέμβρη.

Η μέρα που στολίζουμε το δέντρο μας έχει καθιερωθεί από τότε που γεννήθηκε ο Ερμής και το τηρούμε ακόμα.

Το σπίτι μας φοράει τα γιορτινά του από νωρίς κάθε χρόνο, πολλοί πιστεύουν ότι θα το βαρεθούμε το σπίτι στολισμένο τόσο πολύ καιρό, άλλοι ότι χάνεται η μαγεία. Εγώ πάλι νιώθω πολύ όμορφα μέσα σε αυτό το σκηνικό, ίσως γιατί αγαπώ πολύ τα παραμύθια, ίσως γιατί το μήνυμα των Χριστουγέννων, η αγάπη και η προσφορά, θα ήθελα να είναι για πάντα στο σπίτι μου, με ή χωρίς στολίδια.

Είναι τα πολλά φωτάκια που ζεσταίνουν το χώρο και τις καρδιές μας, η χρυσόσκονη που τα κάνει όλα πιο λαμπερά, πιο νεραϊδένια, οι χιονάνθρωποι και οι Άγιοι Βασιλίδες με τα έλκηθρα τους που θυμίζουν παραμύθι, οι χιονόμπαλες που λατρεύω να τις κουνάω και να βλέπω το χιόνι να γεμίζει τη μπάλα και σιγά σιγά να χάνεται. Είναι η χαρά στα μάτια των παιδιών μου όταν στολίζουν το δέντρο ακούγοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια, είναι η παρέα από τα λαμπάκια τα βράδια που όλοι κοιμούνται και εγώ δουλεύω μέχρι αργά.

Η αναμονή των Χριστουγέννων μας γεμίζει θετικά συναισθήματα, μας πηγαίνει πίσω στην παιδική μας ηλικία, αλλάζει τη διάθεση μας και μας γεμίζει ενθουσιασμό και θετική ενέργεια.

Αν δεν έχετε στολίσει ακόμα κάντε το, θα αλλάξει τη διάθεσή σας.

Ποια είμαι
Anastasias World
Αναστασία Φωκά
BA/MSc Ψυχολογίας
Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή Σύμβουλος - Mindfulness Instructor
Ήρθε η ώρα να συστηθώ… Είμαι η Αναστασία, μαμά δυο παιδιών και εργάζομαι στο χώρο της ψυχικής υγείας. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, να διαβάζω βιβλία και επιστημονικά άρθρα, να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι συνεχώς. Αγαπώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να μαγειρεύω, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Λατρεύω το καράτε, τα ταξίδια, τον καλό καφέ, τις συζητήσεις και τις βόλτες με τις φίλες μου… Μέσα από αυτό το blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου και περιμένω να μου πείτε τις δικές σας στο info@anastasiasworld.gr
ODD Sox Greece