Εγώ και η πόλη… το καλοκαίρι
IMG_7847
Στην κατηγορία: Oι Iστορίες Mου
7 Αυγούστου 2019 | 9:41 πμ
Ανανεώθηκε: 07-08-2019, 09:43:36

 

Φέτος έμεινα λίγο περισσότερο στην Αθήνα από ότι συνήθως μένω το καλοκαίρι. οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με κράτησαν μέχρι τις αρχές  Αυγούστου.

Η αλήθεια είναι ότι την αγαπώ αυτή την πόλη, χειμώνα, καλοκαίρι.. περισσότερο το χειμώνα.. έτσι νόμιζα τουλάχιστον. Η παραμονή μου στην Αθήνα λοιπόν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού, με έκανε να δω ότι και το καλοκαίρι είναι υπέροχη. Ποτέ δεν με απογοητεύει μια βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μια επίσκεψη στο μουσείο της ακρόπολης, μια συναυλία στο Ηρώδειο, ένας καφές στα αναφιώτικα, μια βόλτα στου ψυρρή για να απολαύσω γλυκό μέσα στο δικό μου παραμύθι.

Και οι ταράτσες, τόσες πολλές πια ταράτσες με θέα την πόλη, που σε προκαλούν να μείνεις εκεί όλη μέρα.

Τώρα εσύ θα σκεφτείς, έχει πολλή ζέστη και έχεις δίκιο, είχε πολλή ζέστη κάποιες μέρες. Αλλά είναι η αύρα αυτής της πόλης που όσο μεγαλώνω την αγαπώ περισσότερο, την εκτιμώ περισσότερο και την αναζητώ περισσότερο από ποτέ.

Ποια είμαι
Anastasias World
Αναστασία Φωκά
BA/MSc Ψυχολογίας
Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή Σύμβουλος - Mindfulness Instructor
Ήρθε η ώρα να συστηθώ… Είμαι η Αναστασία, μαμά δυο παιδιών και εργάζομαι στο χώρο της ψυχικής υγείας. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, να διαβάζω βιβλία και επιστημονικά άρθρα, να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι συνεχώς. Αγαπώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να μαγειρεύω, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Λατρεύω το καράτε, τα ταξίδια, τον καλό καφέ, τις συζητήσεις και τις βόλτες με τις φίλες μου… Μέσα από αυτό το blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου και περιμένω να μου πείτε τις δικές σας στο info@anastasiasworld.gr
ODD Sox Greece