Ας γνωριστούμε
AND_6579
Στην κατηγορία: Oι Iστορίες Mου
3 Μαΐου 2017 | 9:38 πμ
Ανανεώθηκε: 03-05-2017, 12:01:44

Από όταν έμαθα να γράφω, με θυμάμαι να κρατάω σημειώσεις για ό,τι μου έκανε εντύπωση, για ό,τι δεν ήθελα να ξεχάσω, για ό,τι  ήθελα να επεξεργαστώ αργότερα. Με θυμάμαι  να γράφω στο ημερολόγιο μου την καθημερινότητα μου, προσπαθούσα να αποτυπώσω όλα τα χρώματα, τα συναισθήματα και όλες τις λεπτομέρειες των στιγμών που δεν ήθελα να σβήσουν. Έγραφα και όταν έγραφα ένιωθα καλύτερα, ταξίδευα στον κόσμο των συναισθημάτων μου, η μια σκέψη έφερνε την άλλη κι όσο γέμιζε το χαρτί, τόσο καλύτερα ένιωθα.

Και αυτό συνεχίστηκε καθώς  μεγάλωνα. Με θυμάμαι να λέω, θέλω να κάνω μια δουλειά που όλη μέρα να γράφω. Με κέρδισε όμως η ψυχολογία. Στη δουλειά μου τελικά δεν χρειάζεται  να γράφω, αλλά να ακούω προσεκτικά, να ταιριάζω συναισθήματα με γεγονότα. Έψαξα λοιπόν να βρω τον τρόπο να συνδυάσω τις δυο αγάπες μου, ψυχολογία και γράψιμο. Ύστερα από όλα αυτά καταλαβαίνετε ότι η δημιουργία ενός δικού μου blog, ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Μου αρέσει να μοιράζομαι τις σκέψεις και τα μικρά μυστικά μου, εκείνα που με κάνουν να νιώθω όμορφα.

Μέσα από αυτό το blog, θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου, θα γράφω tips που θα  κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή μας, τις σχέσεις μας, το μεγάλωμα των παιδιών μας. Και ναι, θα γράφω και διάφορα άλλα πιο γυναικεία θέματα. Θα σας βάλω στον κόσμο μου και θα χαρώ πολύ να με βάλετε και εσείς στον δικό σας στέλνοντας μου τις ιστορίες σας στο  info@anastasiasworld.gr.

 

Ποια είμαι
Anastasias World
Αναστασία Φωκά
BA/MSc Ψυχολογίας
Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή Σύμβουλος - Mindfulness Instructor
Ήρθε η ώρα να συστηθώ… Είμαι η Αναστασία, μαμά δυο παιδιών και εργάζομαι στο χώρο της ψυχικής υγείας. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, να διαβάζω βιβλία και επιστημονικά άρθρα, να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι συνεχώς. Αγαπώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να μαγειρεύω, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Λατρεύω το καράτε, τα ταξίδια, τον καλό καφέ, τις συζητήσεις και τις βόλτες με τις φίλες μου… Μέσα από αυτό το blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου και περιμένω να μου πείτε τις δικές σας στο info@anastasiasworld.gr
ODD Sox Greece