Κάθε χρόνο… τέτοια μέρα!
0d7528b2-4c6d-4d32-8c7d-32567c2ba45b
Στην κατηγορία: Oι Iστορίες Mου
12 Ιουνίου 2018 | 11:26 μμ
Ανανεώθηκε: 13-06-2018, 08:23:58

 

Πριν λίγες μέρες γιόρτασα τα γενέθλια μου! Άλλη μια χρονιά πέρασε, 37 λοιπόν!! Και αυτός ο αριθμός μου αρέσει! Όπως όλοι οι αριθμοί που έχουν περάσει μέχρι τώρα. Και αυτός ο χρόνος θα είναι γεμάτος εμπειρίες και μαθήματα, όπως όλα τα χρόνια που έχουν περάσει μέχρι τώρα!

Όλοι όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι τα γενέθλια είναι μια μέρα που αγαπώ πολύ. Φροντίζω μόνη μου για την τούρτα μου και οργανώνω πως θα γιορτάσω αυτή την ξεχωριστή, για μένα, μέρα αρκετό καιρό πριν.

Τα γενέθλια μας, είναι μια αφορμή για να κλείσουμε το χρόνο που πέρασε και να γιορτάσουμε αυτόν που θα έρθει. Να μετρήσουμε όλα όσα καταφέραμε και να δούμε τι ακόμα δεν έχουμε πετύχει. Να απολαύσουμε τις νίκες μας και να δουλέψουμε περισσότερο για εκείνα που ακόμα δεν έχουν έρθει. Είναι μια μέρα που όλοι όσοι μας αγαπούν μας θυμούνται, τώρα με τα social media μας στέλνουν ευχές και άνθρωποι που μας ξέρουν λίγο ή καθόλου. Εμένα κάθε ευχή με κάνει να χαμογελώ από όποιον κι αν έρχεται!!

Στα φετινά μου γενέθλια στάθηκα σε κάτι που το παρατηρώ πολλά χρόνια αλλά φέτος του έδωσα περισσότερη σημασία. Φέτος μου φάνηκε πιο σημαντικό από ποτέ, στα γενέθλια μου κάθε χρόνο, κλείνω τα μάτια κάνω μια ευχή και όταν τα ανοίγω για να σβήσω τα κεράκια, βλέπω γύρω μου, ανάμεσα στους καλεσμένους, να μου εύχονται οι ίδιοι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Και όσα χρόνια πίσω κι αν πάω, είναι εκεί.. ξανά και ξανά! Και χαίρονται μαζί μου αληθινά. Σαν να μην  γιορτάζουμε μόνο τα γενέθλια μου αλλά και έναν ακόμη χρόνο που θα είμαστε μαζί στα καλά, στα κακά , στα εύκολα στα δύσκολα! Οι φίλες μου…

Εννοείται ότι πάντα με σκέφτονται και με αγαπούν οι γονείς μου και ο αδερφός μου, είτε είναι κοντά είτε μακριά. Ο Νίκος και τα παιδιά φροντίζουν πάντα να κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή για μένα! Όμως φέτος στάθηκα στις φίλες μου..σε εκείνη την οικογένεια που διαλέγουμε, την προσέχουμε και την προστατεύουμε γιατί ξέρουμε πως ο,τι κι αν γίνει θα είναι πάντα εκεί για μας!!

Ποσό σημαντικό να περνούν τα χρόνια και όλοι όσοι αγαπάμε να είναι δίπλα μας!

Ποια είμαι
Anastasias World
Αναστασία Φωκά
BA/MSc Ψυχολογίας
Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή Σύμβουλος - Mindfulness Instructor
Ήρθε η ώρα να συστηθώ… Είμαι η Αναστασία, μαμά δυο παιδιών και εργάζομαι στο χώρο της ψυχικής υγείας. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, να διαβάζω βιβλία και επιστημονικά άρθρα, να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι συνεχώς. Αγαπώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να μαγειρεύω, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Λατρεύω το καράτε, τα ταξίδια, τον καλό καφέ, τις συζητήσεις και τις βόλτες με τις φίλες μου… Μέσα από αυτό το blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου και περιμένω να μου πείτε τις δικές σας στο info@anastasiasworld.gr
ODD Sox Greece