Καλοκαιρινοί έρωτες, 6 λόγοι που ερωτευόμαστε πιο εύκολα το καλοκαίρι.
affection-blur-close-up-412295
Στην κατηγορία: Σχέσεις
6 Αυγούστου 2018 | 7:50 πμ
Ανανεώθηκε: 06-08-2018, 07:42:38

Πριν από μερικές μέρες, πίναμε κοκτέιλ σε μια ωραία ταράτσα Κάπου στα Πετράλωνα. Εκεί ξεκίνησε μια κουβέντα για τα πιο όμορφα καλοκαίρια μας. Εκείνα που όταν τα θυμόμαστε μας κάνουν να χαμογελάμε. Και κάθε καλοκαίρι περιμένουμε να ζήσουμε ένα καλοκαίρι σαν εκείνο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς τα ομορφότερα καλοκαίρια μας τα έχουμε συνδυάσει με καλοκαιρινούς έρωτες. Είναι εκείνος ο Αυγουστος στο νησί με το άτομο που σε έκανε να νιώσεις όμορφα, που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι το καλοκαίρι εκείνο ήταν το ομορφότερο της ζωής σου.

Τα ζούμε όλα πιο έντονα το καλοκαίρι, είμαστε χαλαροί, χωρίς άγχος, έτοιμοι να ζήσουμε όμορφες στιγμές γεμάτες ήλιο, θάλασσα, χαμόγελα. Έχουμε την επιθυμία να ζήσουμε καινούρια πράγματα.

Κάποιοι με ρωτούν, πόσο διαρκούν οι καλοκαιρινοί έρωτες; Γιατί ερωτευόμαστε πιο εύκολα το καλοκαίρι; Δεν μπορώ να έχω απάντηση για το πόσο διαρκούν οι καλοκαιρινοί έρωτες, αυτό εξαρτάται από το κάθε άτομο. Τι θέλει να ζήσει, τι ψάχνει και για πόσο.

Γιατί  να ερωτευόμαστε πιο εύκολα το καλοκαίρι:

  • Δεν έχουμε άγχος.
  • Ο καιρός βοηθάει να νιώθουμε καλύτερα.
  • Η διάθεση μας είναι πιο ερωτική.
  • Βγάζουμε τον καλό μας εαυτό.
  • Στα ταξίδια θέλουμε να ζήσουμε νέες περιπέτειες.
  • Έχουμε περισσότερη ενέργεια.
Ποια είμαι
Anastasias World
Αναστασία Φωκά
BA/MSc Ψυχολογίας
Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή Σύμβουλος - Mindfulness Instructor
Ήρθε η ώρα να συστηθώ… Είμαι η Αναστασία, μαμά δυο παιδιών και εργάζομαι στο χώρο της ψυχικής υγείας. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, να διαβάζω βιβλία και επιστημονικά άρθρα, να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι συνεχώς. Αγαπώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να μαγειρεύω, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Λατρεύω το καράτε, τα ταξίδια, τον καλό καφέ, τις συζητήσεις και τις βόλτες με τις φίλες μου… Μέσα από αυτό το blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου και περιμένω να μου πείτε τις δικές σας στο info@anastasiasworld.gr
ODD Sox Greece