Γενέθλια, η αγαπημένη μου μέρα
FullSizeRender
Στην κατηγορία: Oι Iστορίες Mου
2 Ιουνίου 2017 | 9:04 πμ
Ανανεώθηκε: 02-06-2017, 09:04:11

Πριν λίγες μέρες ήταν τα γενέθλια μου. 36 λοιπόν. Άλλη μια χρονιά πέρασε. Κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων μου, κάθομαι  και μετράω τι έχω κάνει και τι όχι από αυτά που ήθελα την χρονιά που πέρασε. Τι μου έμαθαν οι δυσκολίες που ήρθαν, πόσα από αυτά που με στεναχώρησαν άξιζαν τον κόπο. Άλλοι αυτό το κάνουν την πρωτοχρονιά, εγώ πάντα το κάνω στα γενέθλια μου.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή η μέρα για μένα είναι η ομορφότερη  του χρόνου, είναι η δική μου μέρα. Όλη δική μου, για να ασχοληθώ με τον εαυτό μου μέσα και έξω. Να με κακομάθω λίγο, να βάλω νέους στόχους και να δω αν πέτυχα τους παλιούς.

Εντάξει, δεν είναι εύκολο να πετύχω πάντα όλη τη λίστα. Σημασία έχει να πετύχω τα πιο σημαντικά, τα πιο ουσιαστικά, αυτά που με κάνουν πραγματικά χαρούμενη και γεμάτη.

Η λίστα μου για φέτος:

Να μάθω να λέω όχι. (αυτό το είχα και πέρυσι)

Να περνάω λίγο περισσότερο χρόνο με το Νίκο. (Και αυτό)

Να κάνω εκείνο το ταξίδι στο Μαρόκο που συνέχεια το λέω και ακόμη δεν το έχω προγραμματίσει.

Να αλλάξω ότι δεν με κάνει χαρούμενη.

Να γελάω περισσότερο.

Να λέω πιο συχνά σ’ αγαπώ στα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Να έχω λίγο παραπάνω χρόνο για μένα.

Να μην θεωρώ τίποτα δεδομένο.

Φέτος πριν σβήσω τα κεριά  μου, έκλεισα τα μάτια και ευχήθηκα, να είμαι χαρούμενη, να γελάω πολύ και να έχω δίπλα μου όλους όσους αγαπώ…για πάντα!!!!

Ποια είμαι
Anastasias World
Αναστασία Φωκά
BA/MSc Ψυχολογίας
Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή Σύμβουλος - Mindfulness Instructor
Ήρθε η ώρα να συστηθώ… Είμαι η Αναστασία, μαμά δυο παιδιών και εργάζομαι στο χώρο της ψυχικής υγείας. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, να διαβάζω βιβλία και επιστημονικά άρθρα, να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι συνεχώς. Αγαπώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να μαγειρεύω, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Λατρεύω το καράτε, τα ταξίδια, τον καλό καφέ, τις συζητήσεις και τις βόλτες με τις φίλες μου… Μέσα από αυτό το blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου και περιμένω να μου πείτε τις δικές σας στο info@anastasiasworld.gr
ODD Sox Greece