Ένα καλοκαίρι γεμάτο χορό
ACB Summer school flyer RGB
Στην κατηγορία: Παιδί
6 Ιουνίου 2018 | 11:35 μμ
Ανανεώθηκε: 06-06-2018, 23:35:56

 Ένα καλοκαίρι γεμάτο χορό

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Athens Children’s Ballet διοργανώνει μία εβδομάδα γεμάτη χορό και καταξιωμένα ονόματα του κλασικού μπαλέτου. Φέτος η ομάδα του ACB θα συνεργαστεί με τη χορογράφο και δασκάλα κλασικού μπαλέτου Jenna Lee.  H Jenna φοίτησε στο Royal Ballet School. Μετά την αποφοίτησή της και για  12 συνεχόμενα χρόνια χόρεψε στο English National Ballet ως σολίστ.  Έχει χορέψει σημαντικά έργα κλασικού ρεπερτορίου όπως το Lilac Fairy από την Ωραία Κοιμωμένη, το Queen of the Willis από τη Ζιζέλ κα.  Έχει διδάξει σε μερικά από τα πιο σημαντικά καλοκαιρινά σχολεία, μεταξύ τους και το English National Ballet.

Διδάσκουν: Η ομάδα διδασκαλίας αποτελείται από ταλαντούχους δασκάλους, μεταξύ των οποίων και οι : Jenna Lee πρώην χορεύτρια του English National Ballet, Χριστίνα Ρόκα Aπόφοιτος της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού (RAD) του Λονδίνου,  Έφη Σωτήρα απόφοιτος του προγράμματος διδασκαλίας του Royal Ballet School, Ιωάννα Αποστόλου απόφοιτος ΚΣΟΤ.

Μαθήματα: Μπαλέτο, Pointe, Ρεπερτόριο, Σύγχρονο, Musical Theater, Hip Hop, Body Conditioning κα.

Τρία επίπεδα: Group A: 10-12 χρονών, Group B: 12-14 χρονών & Group C: Επίπεδο Προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις του ΥΠΠΟ και για την ΕΛΣ.

Κόστος 150 ευρώ

Το ACB Summer School θα λάβει χώρο στην ερασιτεχνική σχολή χορού Waves Dance Studio, Ελ. Βενιζέλου 135, Ν. Ερυθραία

Για αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να στείλετε μαιλ στο: acb.summerschool@gmail.com.

Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Τηλ Επικοινωνίας: 210-6209606

Ποια είμαι
Anastasias World
Αναστασία Φωκά
BA/MSc Ψυχολογίας
Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή Σύμβουλος - Mindfulness Instructor
Ήρθε η ώρα να συστηθώ… Είμαι η Αναστασία, μαμά δυο παιδιών και εργάζομαι στο χώρο της ψυχικής υγείας. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, να διαβάζω βιβλία και επιστημονικά άρθρα, να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι συνεχώς. Αγαπώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να μαγειρεύω, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Λατρεύω το καράτε, τα ταξίδια, τον καλό καφέ, τις συζητήσεις και τις βόλτες με τις φίλες μου… Μέσα από αυτό το blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου και περιμένω να μου πείτε τις δικές σας στο info@anastasiasworld.gr
ODD Sox Greece