6 λόγοι που το καλοκαίρι κάνει καλό στη σχέση μας
IMG_0791
Στην κατηγορία: Σχέσεις Ψυχολογία
21 Αυγούστου 2017 | 9:44 πμ
Ανανεώθηκε: 21-08-2017, 09:44:49

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μας φτιάχνει τη διάθεση. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε όρεξη να βγούμε μετά τη δουλειά, μας αρέσει να βρίσκουμε χρόνο για διήμερα μακριά από την καθημερινότητα μας με την πρώτη ευκαιρία, να πηγαίνουμε βόλτες κρατώντας ένα παγωτό στο χέρι, να οργανώνουμε τις διακοπές μας. Βρίσκουμε λόγους για να γελάμε περισσότερο. Όλη αυτή η καλή διάθεση μπορεί να κάνει καλό στη σχέση μας.

Μετά από ένα χειμώνα που μας κλείνει λίγο περισσότερο στο σπίτι και μια καθημερινότητα με πολλές υποχρεώσεις, δουλειά, παιδιά, σχολείο, δραστηριότητες, έρχεται το καλοκαίρι και μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε ξανά πιο κοντά με το  σύντροφο μας. Είμαστε πιο πρόθυμοι να βγούμε μαζί, έχουμε περισσότερη διάθεση αφού είμαστε πιο χαλαροί. Και φυσικά έρχονται οι διακοπές που μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί, να συζητήσουμε, να γελάσουμε, να πάμε ρομαντικές βόλτες, να ξενυχτίσουμε παρέα.

6 λόγοι που το καλοκαίρι κάνει καλό στη σχέση μας:

  • Μας βοηθάει να χτίσουμε καινούριες αναμνήσεις.
  • Έχουμε κοινές δραστηριότητες.
  • Βγαίνουμε περισσότερο.
  • Ταξιδεύουμε.
  • Επικοινωνούμε περισσότερο.
  • Είμαστε πιο χαλαροί.
  • Τονώνεται η ερωτική μας ζωή.
Ποια είμαι
Anastasias World
Αναστασία Φωκά
BA/MSc Ψυχολογίας
Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή Σύμβουλος - Mindfulness Instructor
Ήρθε η ώρα να συστηθώ… Είμαι η Αναστασία, μαμά δυο παιδιών και εργάζομαι στο χώρο της ψυχικής υγείας. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, να διαβάζω βιβλία και επιστημονικά άρθρα, να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι συνεχώς. Αγαπώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να μαγειρεύω, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Λατρεύω το καράτε, τα ταξίδια, τον καλό καφέ, τις συζητήσεις και τις βόλτες με τις φίλες μου… Μέσα από αυτό το blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου και περιμένω να μου πείτε τις δικές σας στο info@anastasiasworld.gr
ODD Sox Greece