Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα
47bea233-1786-4020-aa3a-b520bcfeaf15
Στην κατηγορία: Oι Iστορίες Mου
21 Δεκεμβρίου 2018 | 9:53 πμ
Ανανεώθηκε: 21-12-2018, 09:53:05


Αυτές τις μέρες το σπίτι μας φοράει τα γιορτινά του! Φωτάκια, χρωματιστά στολίδια, Άγιοι Βασιλιδες, χιονάνθρωποι, μολυβένια στρατιωτάκια κάνουν λίγο πιο παραμυθένια, λίγο πιο μαγική την καθημερινότητα μας!
Κι εμείς με μια λίστα για τα τελευταία ψώνια του σούπερ μάρκετ και τα δώρα που πρέπει να αγοράσουμε κάνουμε βόλτα στα μαγαζιά. Οργανώνουμε το τραπέζι της ημέρας των Χριστουγέννων, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να ανταλλάξουμε δώρα.
Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν εγώ σκέφτηκα να το κάνω λίγο διαφορετικά από κάθε άλλη χρόνια! Στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι θέλω όλους τους αγαπημένους μου, να γελάσουμε, να μιλήσουμε, θέλω να ακούσουν τα παιδιά μου ιστορίες από τα δικά μας Χριστούγεννα. Να μας πουν κι εκείνα τις δικές τους ιστορίες που είμαι σίγουρη ότι θα έχουν πολύ ενδιαφέρον!
Φέτος τα Χριστούγεννα λέω να περάσουνμε όμορφες στιγμες, να κάνουμε σφιχτές αγκαλιές ,να απολαύσουμε το ότι είμαστε όλοι μαζί και δημιουργούμε αναμνήσεις που θα μείνουν για παντα στο μυαλό και την καρδιά μας.
Όσο για τα δώρα που θα είναι κάτω από το δέντρο… αυτά δεν έχουν πραγματική αξία.. θα ξεχαστούν γρήγορα! Το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων είμαστε εμείς, να γελάμε γύρω από το δέντρο, αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ!!

Καλά Χριστούγεννα!!!!!

Ποια είμαι
Anastasias World
Αναστασία Φωκά
BA/MSc Ψυχολογίας
Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή Σύμβουλος - Mindfulness Instructor
Ήρθε η ώρα να συστηθώ… Είμαι η Αναστασία, μαμά δυο παιδιών και εργάζομαι στο χώρο της ψυχικής υγείας. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, να διαβάζω βιβλία και επιστημονικά άρθρα, να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι συνεχώς. Αγαπώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να μαγειρεύω, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Λατρεύω το καράτε, τα ταξίδια, τον καλό καφέ, τις συζητήσεις και τις βόλτες με τις φίλες μου… Μέσα από αυτό το blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου και περιμένω να μου πείτε τις δικές σας στο info@anastasiasworld.gr
ODD Sox Greece