5 λόγοι για να κάνεις TRX
IMG_9027
Στην κατηγορία: Oι Iστορίες Mου Γυναίκα
28 Ιουνίου 2017 | 9:01 πμ
Ανανεώθηκε: 28-06-2017, 10:29:43

 

Η γυμναστική είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Με ηρεμεί, είναι ένας τρόπος εκτόνωσης για μένα. Παρατηρώ ότι μετά το γυμναστήριο πάντα έχω περισσότερη ενέργεια και διάθεση.  Για να έχω πάντα διάθεση να πάω λοιπόν δοκιμάζω διάφορους τρόπους προπόνησης.

Τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω κάτι καινούριο, για μένα , στο γυμναστήριο. Είπα να αφήσω για λίγο το πιλάτες και να κάνω TRX ή total make over όπως το λένε στο γυμναστήριο μου.

Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι γυμνάζεσαι μόνο με το βάρος του σώματος σου, οι ασκήσεις εναλλάσσονται γρήγορα και σε πολύ λίγο χρόνο γυμνάζεις όλο σου το σώμα. Η ποικιλία των ασκήσεων είναι μεγάλη, έτσι είναι εύκολο να προσαρμοστούν σε όλους. Αυτό που παρατήρησα σε μένα είναι ότι πολύ σύντομα ένιωσα πιο δυνατό το σώμα μου και βελτίωσε την αντοχή μου. Μπορεί το καλοκαίρι να μπήκε για τα καλά, αλλά αν ακόμα ψάχνεις μια μορφή άσκησης με γρήγορα αποτελέσματα δοκίμασε το οπωσδήποτε.

Τα πλεονεκτήματα του ΤRX (από την personal trainer Ράνια Αντωνάτου):

  • Θεωρείται λειτουργική προπόνηση και σε λιγότερο χρόνο έχεις καλύτερα αποτελέσματα.
  • Η προπόνηση μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους και αθλητές.
  • Eνεργοποιείται πάνω από μια μυϊκή ομάδα σε κάθε άσκηση.
  • Βελτιώνει δύναμη, αντοχή, ευλυγισία.
  • Βοηθάει στην καύση του λίπους.
Ποια είμαι
Anastasias World
Αναστασία Φωκά
BA/MSc Ψυχολογίας
Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή Σύμβουλος - Mindfulness Instructor
Ήρθε η ώρα να συστηθώ… Είμαι η Αναστασία, μαμά δυο παιδιών και εργάζομαι στο χώρο της ψυχικής υγείας. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, να διαβάζω βιβλία και επιστημονικά άρθρα, να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι συνεχώς. Αγαπώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να μαγειρεύω, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Λατρεύω το καράτε, τα ταξίδια, τον καλό καφέ, τις συζητήσεις και τις βόλτες με τις φίλες μου… Μέσα από αυτό το blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες μου και περιμένω να μου πείτε τις δικές σας στο info@anastasiasworld.gr
ODD Sox Greece